Juvenil «B»

 


Presentació València FS

El futbol sala a València té un nom propi: el València FS. El club fundat en 1983, resisteix al pas dels anys. Encara que la seua repercussió no siga la mateixa que quan va aconseguir 3 Copes d’Espanya sota les denominacions de Distrito10, Vijusa, Armiñana; i jugue els seus partits en el Pavelló de San Isidro, la veritat és que s’ha presentat en societat amb els seus vuit equips: dos infantils, dos cadets, 2 juvenils i l’equip sènior.
El primer equip entrenat per Pepe Matoses competeix en la 3ª divisió, mentre el filial de la mà de Roberto Piqueras ho fa en 2ª regional. Les opcions sempre estan per aspirar a la zona alta de la taula que d’opcions d’ascens.
El futur convida l’optimisme. Els equips Infantil A, Cadet A i Juvenil A en Divisió d’Honor estan en les primeres posicions de les seues lligues, per a tornar a la senda de ser un Club capdavanter a la Comunitat Valenciana.
Els equips Infantil B, Cadet B i Juvenil B estan també entre les primeres posicions de les seues lligues. A més el filial també lidera la seua categoria amb opcions d’ascens a primera regional.

Juvenil B – 1ª REGIONAL

1- Jorge Ibáñez 6- Fareeh Butt 7- Carlos Gómez 8- Pedro Díaz 9- Luis Senabre (c)

10- Manuel Peña 11- Vicente Company 13- Raul Santiago 15- Pablo Jover

23- Carlos Arce 25- Mario Gómez 80- Antonio Montejano

Entrenador: Raul Morales